Bejelentés


REJTETT headset VIZSGÁZÓKNAK is!! Ha már semmi nem segít a jobb eredmények eléréséhez!!!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Frissítve: 2013.06.14.

REJTETT
2 irányú kommunikáció
2 fél között!E speciális fejhallgatóval Ön észrevétlenül tud hallgatni bármilyen audio jelforrásból érkező hangot. Felhasználási területe főleg olyan helyeken előnyös, ahol cél a rejtett hang információ áramlása 2 fél között. Tökéletes eszköz vizsgák alkalmával is, mikor a stressz alatt leblokkolt agyból csak segítséggel húzható elő a kívánt információ, melyhez csak egy másik fél kell a telefonos kapcsolat túloldalán, aki átsegít a nehéz pillanatokon és a kellő infóval áraszt el bennünket. Ha nem megoldható a segítő személy, akkor MP3 lejátszóra is ráköthetjük a rendszert és arról irányíthatjuk az előre felvett hanganyagot.

De felhasználási terület lehet esetleg biztonság őröknek, illetve civil ruhás ügynököknek a rejtett 2 irányú audio kommunikáció lehetősége is.
Sőt nagyon jól használható egy olyan üzleti tárgyalás alkalmával, amire nem készültünk fel  kellőképpen, így egy szakavatott segítő, a vonal túlsó oldaláról
megkímélhet minket a kínos pillanatoktól!
Nem utolsó sorban alkalmas lehet az eszköz leleplezésekre, ahol a kapcsolat túl oldalán felelős személy (ügyvéd, rendőrség, stb..) hallgatja végig az esetleges jogsértő magatartást tanúsító másik felet, akivel szemben segítőink célirányú kényes kérdésekkel segíthetnek bennünket, hogy előcsalogathassunk még több bizonyítékot ellene.

Viszont ne felejtsük el, hogy bárminemű hang-kép-videó anyag rögzítése a másik fél beleegyezése nélkül, törvénysértés, személyiségi jogokat sért és súlyos jogi következményekkel járhat!

Így mindenki saját felelősségére  használja az eszközt, a következményekért semmilyen felelősséget nem vállalok!

Itt említeném meg, hogy az eszköz (SPYheadset) birtoklása, illetve nyilvános helyen való használata (zenehallgatásra, telefonálásra) megengedett, így egy esetleges ellenőrzéskor nem kell félni jogi következményektől, hiszen az eszköz csak a pl. vezetés közbeni telefonálást hivatott kiváltani. Nyilván, ahol tiltva van a telefon használata, ott az eszköz legális használata megkérdőjeleződik, de úgy gondolom, hogy mindenki mérlegelni tudja az adott helyzet erkölcsi aggályait és az adott szabályok be nem tartásának következményeit.

A készülék használata során külső szemlélőnek láthatatlan, mely megfelelő öltözet alatt a gyakorlott szem előtt is rejtve marad. A készülék célja és lényege, hogy a hagyományosan fülön, illetve fülben elhelyezett hangszóró és kábelei láthatatlanok maradjanak. Ehhez a legjobb megoldás a világ legkisebb (2x3mm) vezeték nélküli hangszóróival (hangszóró mágneseivel) van megoldva, melyeket a hallójáratba kell elhelyezni, s minél közelebb kerülnek a dobhártyához, annál tisztább lesz a vételi hang. Pontosabban a dobhártyától 0,5 cm-re 20-30 % a hangromlás, míg 1 cm-re akár 50 % is lehet, így fontos, hogy a hangszórók behelyezésénél minél közelebb kerüljenek a dobhártyához.

A működési elv, illetve a látható vezetékek nélküli működést az elektromágneses indukció segítségével oldották meg, ahol a nyakon lévő indukciós hurok által átalakított és felerősített audio jeleket a fül mélyére (dobhártyához) bejuttatott 2 x 3 mm-es micro (nano) hangszóró fogja fel, mely mágnesessége hatására magas frekvencián rezegni kezd, mely rezgést a hallószerveknek továbbítva, az emberi fül ezt hangként érzékeli nagyon élvezhető minőségben!
A minőséget nagyban befolyásolja a dobhártya és a micro hangszóró távolsága, ahol a hang minőség, hangerő akkor a legtisztább, ha közvetlen a dobhártya mellett foglal helyet!


Az itt erősen és tisztán hallható hangok egyáltalán nem hallatszanak ki a fülből, így a nano hangszóró maximálisan diszkrét marad!
Maximális hangerő esetén (mely zavaróan hangos) sem szivárognak ki hangok más rendszerekkel ellentétben, így elkerülhető a lelepleződés.
Ezeknek a vezeték nélküli hangszóróknak további nagy előnyük, hogy nem kell elem a működésükhöz (kivéve a 2. termékem), hiszen a nyak köré elhelyezett indukciós hurokkal vannak hangképzésre gerjesztve, így láthatatlan maradhat a kapcsolat.


Figyelem!

Szinte minden érdeklődő első kérdése a SPYheadset rendszerrel kapcsolatban, hogy

"nem tehet e kárt a nano hangszóró behelyezése, működése a hallásban?"

illetve

"nem kell e attól félni, hogy benn marad kiszedhetetlenül?"

melyre a válaszom:

alaptalan minden ilyen irányú félelem, s ha az ÜZEMBE HELYEZÉS menüpontban leírtakat elolvassa mindenki, akkor ez érthetővé is fog válni!

 

A nano hangszórók elhelyezése a fülben 1-5 perc alatt elsajátítható, gyakorlott használók pár másodperc alatt a dobhártya mellé tudják bepottyantani!
Általában fülzsírmentesített és száraz fülbe ajánlom a nano hangszóró bejuttatását a dobhártya mellé, mert különben a kívánt tökéletes hangminőség hangerőben és hangtisztaságban is elmaradhat, bár léteznek olyan felhasználók, akiknek nem kell semmilyen előkészület a bejuttatáshoz, azonban ez ritkán szokott kellő hangminőséget produkálni!
A hangszórók elhelyezkedése a fülben, egyes esetekben, kezdetben kellemetlen érzés, de nem több mint egy kis fülzsír a fülben. 15-30 perc használat után már annyira megszokja a szervezet, hogy hajlamosak vagyunk megfeledkezni a bentlétéről (többször előfordult már). A kivételéhez elsődlegesen speciális erős mágnes szolgál, melyet a hallójárathoz közelítve odavonzza a hangszórót, így az pillanatok alatt eltávolítható.


A teszt telefonjaim, melyen mindkét rendszert (bluetooth, vezetékes) értékesítés előtt tesztelem, NOKIA C3-01 típusúak. Fontos, hogy ha lehet akkor több telefonnal is hasonlítsuk össze mind a bejövő, mind az elmenő hang minőségét hívás közben és ahhoz mérten válasszuk ki a legmegfelelőbb telefont, hiszen nagyon eltérő minőségek lehetnek még azonos típusú telefonoknál is, ahogy az én általam használt telefonok között is, vagyis az egyiknél kell (halk és pittyeg a bejövő hang és halk a mikrofonon keresztül elmenő hang) a hívás közben a mikrofon polaritás fordító adapter, míg a másiknál nélküle sokkal szebb a hang (erős, tiszta) mindkét irányban!

 

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!